Blogi

Mua jännittää. Koulutus on loppusuoralla. Joka päivä asia on mielessä eri näkökulmista. Tänään päällimmäisenä sopeutumisvaihe. Sijaisperheen ja sijoitetun lapsen sopeutumiseen menee arviolta vuosi. Vuosi on pitkä aika.

Millaisia kotitehtäviä, eli läksyjä valmennuksessa tulee? Kuinka paljon niitä tulee ja kuinka nopeasti ne täytyy palauttaa? Miten läksyt käydään läpi?

Halu auttaa ei riitä syyksi ryhtyä perhehoitajaksi ja sijaisvanhemmaksi. Se on hyvä ja tarpeellinen syy, mutta muitakin syitä tarvitaan. Miksi?

Käymme eteläsuomessa yhden kaupungin järjestämää pride-valmennusta. Opetusmateriaali on Suomessa kaikilla kaupungeilla ja järjestöillä sama, joten ainoastaan tavoissa opettaa ja käydä asioita läpi, on eroja. Kerron meidän tavasta, koska muista en tiedä.

Ensimmäisellä kerralla jännitti ihan hirveästi mennä sinne paikan päälle. Olimme tavanneet...

Näin lehdessä mainoksen yhden järjestön infotilaisuudesta tukiperhe- ja sijaisperhevalmennuksesta. Tilaisuuteen ei tarvinnut ilmoittautua, mennä vain paikan päälle. Info kesti reilun tunnin ja sieltä sai hyvin kattavat tiedot eri toimintamuodoista mihin voi lähteä mukaan ja millaiset koulutukset kaikkiin on. Tukihenkilö lapselle tai nuorelle,...

Sijaislapset on hyvää bisnestä. Et kai sinä voi ryhtyä sijaisäidiksi, kun hermostut välillä omillekin lapsille. Se on rankkaa, mutta arvokasta työtä. Miksi haluat teille pieniä lapsia, juuri kun teidän omat on isompia ja teillä on jo helpompaa? Vau, mahtava homma! Se työ sopii teidän perheelle!
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita